Хора Te Чинг училище Irwan Effendi

Home > Bahasa Indonesia > 17


[ 17 ] Хора Te Чинг училище

by Irwan Effendi, 2003

В най-keantikan хората не знаят за техните лидери. В следващия епохата на техните обичащ и ги възпяващ. След се страхувам; след това на омраза. Следователно когато доверие не е достатъчно, желанието ще се появи.
как да се доверите на лидерите на добрата започват да се появяват, сочеща значимостта на техните реч! Тяхната работа е завършена и техните задачи успешно, докато всички хората каза, ние сме ние, себе си!


Your thoughts

by , June 18, 2012

Той ще помогне човешкото владетели в хармония с хора да не налагат си правило в Кралство със сила на оръжие.

by , July 6, 2012

Оръжия, независимо от това, колко прекрасно е, е инструмент на злото omen, предизвикващи омраза към всички същества. Следователно тези, които имат хора не обичам да се използва
велик човек.

by , July 24, 2012

Хора, считани за непроменени, няма име.

by , August 23, 2012

Той, който познава други е различен; Той е разбиране на себе си е berkepintaran. Той превзема сам е силен; Той превзема самият той е Gallant.

by , September 14, 2012

Как menyeluruhnya хора Велики! Той може да бъде намерен в ръцете на отляво и отдясно.

by , September 28, 2012

За той, които merengkuh в неговото описание на Велики, целия свят е фиксиран.

by , October 16, 2012

Когато ще вземат вдъхновение, ще направи ekspirasi; Когато искате да подбият другите, ще бъде засилване на се; Когато искате да пуснете, друга, ще meninggikannya първо; Когато се игнорират този съвет, ще предостави на наградата използва се; Това се нарича скриване факта процеса