Хора Te Чинг училище Irwan Effendi

Home > Bahasa Indonesia > 20


[ 20 ] Хора Te Чинг училище

by Irwan Effendi, 2003

Когато оставим уроците, ние не получавате в беда. Да и добре, малката разлика. Но Обърнете внимание на проблема, добри и лоши; Какво разстояние ще бъде запълнена с разликата? Какво е dreaded всеки е да се страхува; Но как широк и безкрайни редица въпроси, които трябва да се обсъди!
повечето хора изглежда удовлетворени и удоволствие; добиват да се ползват от пълна храна, добиват се в горната част на кулата през пролетта. Аз собствени че изглежда aimlessly и спокойствие, защото ми желание все още предстои да се посочи неговото съществуване. Аз съм такъв бебе може да не усмивка. Видях изхабено и изолирани, както ако имах няма home, за да се върнете в къщи. Повечето хора имат достатъчно и голям. Аз, себе си изглежда са загубили всичко. Ми е като принадлежащи към глупак; Аз бях в състояние на вълнения. Обикновените хора изглежда scintillating и Интелигентна, докато аз изглеждат brutish. Те извършват пълната разлика, докато съм облачно и объркан. Видях сякаш плаващи на морето, разпръснати както, ако е няма място за почивка. Всеки има своята сфера на действие, докато аз изглеждат заоблени и не могат да, като прекрасни. Аз собствен, е различен от останалите, но аз оценявам майка
.


Your thoughts

by , July 15, 2012

Той, който познава други е различен; Той е разбиране на себе си е berkepintaran. Той превзема сам е силен; Той превзема самият той е Gallant.

by , August 30, 2012

Как menyeluruhnya хора Велики! Той може да бъде намерен в ръцете на отляво и отдясно.

by , October 15, 2012

За той, които merengkuh в неговото описание на Велики, целия свят е фиксиран.